INSPIRIT 4EVER!
follow | dash




      


      
I N F I N I T E
Home About Linkies Stuffs

THE OWNER a.k.a INFINITE's Jagiya


Big hello earthling!and 안녕하세요 여러분과 안녕 K-POP 애호가 ! Make sure yourself a human and a K-POPERS..Everyone Is Welcomed :)~For A Simple Introduction = My Nickname Is YooNis MyungRa.. Kim Myungsoo's Sweetheart~ Sunggyu & Hoya's Jagiya~ Woohyun's Teddy Bear~ "Our name, Infinite (인피니트) , means ‘limitless’. We never put a restriction on our possibilities, and we will always improve." -Infinite :: 김성규 (Sunggyu.)- "When You Believe In Miracles...You Will Met Your Destiny" -YooNis MyungRa-

Tagboard

♥#Leave Your Inspirits Letter Or Any Comment Here *Just a good comment only!! Thank Gyu !♥

Credits

Template: ADAM INSPIRIT
BS's:
Owner: YooNis MyungRa

luahan hati aq yg x de kena mengena dgn kawan baik aq.
Thursday, April 7, 2011 • 5:01 PM • 1 comments
adelah seorang hamba allah nie yg aq anti dgn dia.aq ingatkan mase mula-mula aq sekolah kat STaND dia nie baik sgt tp bila lame-lame aq tgk dia tu GEDIK.jadi menyampah aq.ade aq kesah sgtlah klu name aq x de dlm kumpulan ******.(bukan yg negetif) bukannyer aq nak melalak pun.klu saper yg dah tahu tu jgnlah bagitahu saper-saper tau sbb x nak perkara ni jadi pergaduhan plk...........tapi nak wat cam mane kena sabar je lah.......CAM LOOSER JE.adakah yg aq tulis ni melampau?aq x tahu apa nak buat!fikiran aq buntu!patutkah aq terus bersabar cam biasa aq wat atau sebaliknyer?sesiapa tolong aq! klu post nie mcm melampau atau nak bagi pandangan untuk masalah nie,cuba-cubalah comment!


P/S:post nie x de kena mengena dgn zarith ataupun afiqah.jadi jgnlah salah faham plk...........



+ +